Yükseköğretim Kalite Kurulu Dış Değerlendirme Kapsamında Üniversitemize Ön Değerlendirme Ziyareti Gerçekleştirildi.

Yükseköğretim Kalite Kurulu Dış Değerlendirme kapsamında 13.05.2019 tarihinde üniversitemize ön değerlendirme ziyareti gerçekleştirildi. Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ahmet PINARBAŞI ile görüşme gerçekleştiren değerlendirme ekibi, Üniversitemiz Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Leyla HARPUTLU Başkanlığında Kalite Komisyon Üyeleri ile sunum eşliğinde toplantı gerçekleştirildi. Daha sonra üniversitemiz dekanlarından Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bünyamin AYDIN, Turizm Fakültesi  Dekanı Prof. Dr. Harun UÇAK, İşletme Fakültesi Dekanı Prof .Dr. Leyla HARPUTLU, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Burak YULUĞ, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan GÜNEŞ makamlarında ziyaret edildi. Öğrencilerimiz ile  de baş başa görüşmeler de bulunup, saha ziyareti gerçekleştirdiler.17/19.06.2019 tarihinde tekrar saha değerlendirmesi yapmak üzere kurumumuzdan ayrıldılar. Değerlendirme takım üyelerinden Prof. Dr. Sermin ÖRNEKTEKİN, Prof. Dr. Gökhan Hakkı ALPASLAN, Prof. Dr. Seyhun TOPBAŞ, Prof. Dr. Sezgin AYAN, Yasemin KİLİT AKLAR' a üniversitemize katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Eski Site