YÜKSEKÖĞRETİM KALİTE KURULU (YÖKAK) EKİBİ DIŞ DEĞERLENDİRME ZİYARETLERİNİ TAMAMLADI

YÖKAK EKİBİ ZİYARETLERİNİ TAMAMLADI

Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Dış Değerlendirme takım üyelerinin 17-18-19 Haziran 2019 tarihlerinde üniversitemize yapmış oldukları Kurumsal Dış Değerlendirme saha ziyareti başarı ile tamamlandı.

Takım Başkanı Prof. Dr. Sermin Örnektekin ve üyeler Prof. Dr. Gökhan Hakkı Alpaslan, Prof. Dr. Sezgin Ayan, Prof. Dr. Seyhun Topbaş, Kalite Koordinatörü Yasemin Kilit Aklar’dan oluşan Dış Değerlendirme ekibi, saha ziyaretlerini gerçekleştirerek, üniversitemizdeki kalite güvence, eğitim-öğretim, araştırma -geliştirme sistemleri ve yönetimsel süreçler hakkında incelemelerde bulundu.

Senato üyeleri, akademik ve idari birim yöneticileri, personel ve öğrenciler ile görüşmeler yapan Kurumsal Dış Değerlendirme Takımı üyeleri, ayrıca üniversitenin dış paydaşları ile bilgi alış verişinde bulundu. Bu bağlamda takım üyeleri; Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Turistik İşletmeciler Derneği Başkanı Burhan Sili, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Fatma Taşpınar, Alanya İlçe Gençlik Spor Müdürü Erdal Tamrak, Alanya İlçe Sosyal Hizmetler Müdürü Ahmet Çelik ve Alanya ALKÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Nadir Aldemir ile toplantıda bir araya geldi.

Takım Başkanı Prof. Dr. Sermin Örnektekin, süreç boyunca takım üyelerine yapmış oldukları katkılarından dolayı senato üyelerine, akademik ve idari personellerimize teşekkür etti.

YÖKAK Kurumsal Dış Değerlendirme Takımı tarafından gerçekleştirilen ön ziyaret ve ardından gerçekleştirilen saha ziyaretinin ardından ALKÜ ile ilgili Kurumsal Geri Bildirim Raporu (KGBR) hazırlanarak, YÖKAK tarafından kamuoyu ile paylaşılacak.

Eski Site