ALKÜ PERSONELİNE KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ EĞİTİMİ

• 17 Haziran, 2022
ALKÜ PERSONELİNE KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ EĞİTİMİ

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Kalite Yönetim Koordinatörlüğü tarafından üniversite personeline Kalite Yönetim Sistemi Eğitimi verildi.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) kalite çalışmaları çerçevesinde Kalite Yönetim Koordinatörlüğü’nün organizesiyle Antalya Türk Standartları Enstitüsü Baştetkikçileri Rasim Yılmaz ve Ahmet Eryurt tarafından üniversitenin farklı birimlerinde görev yapan 30 personele TS ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Eğitimi verildi. Eğitim Fakültesi Başöğretmen Konferans Salonunda gerçekleştirilen eğitimde, üniversitesinin genelinde Kalite Yönetim Sisteminin kuruluşu ve yürütülmesine yönelik eğitimler yapıldı. ALKÜ’nün akademik ve idari personelinin katılım sağladığı programda temel eğitimler, dokümantasyon eğitimi, iç tetkikçi eğitimi olmak üzere 3 farklı konuda eğitimler gerçekleştirildi. Eğitimlere katılan ve tamamlayan personel, TS ISO 9001 iç tetkikçisi unvanı kazandı.

Eğitimlerin sonunda, Antalya Türk Standartları Enstitüsü Baştetkikçileri Rasim Yılmaz ve Ahmet Eryurt’a teşekkür plaketi verildi.

İç Tetkikçi Eğitimi Alan Personel Listesi:

Doç. Dr. Mustafa KOÇANCI

İşçi Gülizar GÖLÜŞLÜ