Kalite Güvencesi Sistemi ve Öğrenci Katılımı Semineri gerçekleştirildi.

• 30 Nisan, 2021
Kalite Güvencesi Sistemi ve Öğrenci Katılımı Semineri gerçekleştirildi.

Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Öğrenci Komisyonu tarafından yükseköğretim öğrencilerinin yükseköğretimde kalite güvencesi sistemi, yükseköğretim kalite kurulu, yükseköğretim kalite kurulu öğrenci komisyonu ve çalışmaları ile bu süreçlerde öğrencilerin nasıl yer alabileceğine ilişkin farkındalık oluşturmak amacıyla hazırlanan webinar serisinin dokuzuncusu Alanya Alaadin Keykubat Üniversitesi’nde 27 Nisan 2021 tarihinde gerçekleştirildi.

Etkinliğe öğrencilerin yanı sıra kalite koordinatörü, akademik ve idari birim yöneticileri ile akademik ve idari personel de katılım gösterdi. Etkinlikte YÖKAK Öğrenci Komisyonu Akademik Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Gonca Uludağ, YÖKAK Kurul Üyesi ve Öğrenci Komisyonu Başkanı Mehmet Bora ve YÖKAK Öğrenci Komisyonu üyesi Aleyna Feraye Yılmaz konuşmalarını gerçekleştirdi. Konuşmaların ardından katılımcıların soruları yanıtlanırken, etkinlik Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi’nin YouTube kanalından canlı olarak yayınlandı.