Kalite Koordinatörlüğü ve Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Toplantısı Gerçekleştirildi

• 06 Nisan, 2023

KVKK ve Kalite Süreçleri İle İlgili Alınan Kararlar

(05/04/2023 Tarihli Toplantı)

• Fakültelerde dördüncü sınıf 8. Dönem, MYO’larda 2 sınıf 4. Dönem öğrencilerinin Mezun Takip Sistemine kayıtlarının yapılabilmesi için öğrencilerin OBS (Öğrenci Bilgi Sistemine) sistemine Pop-up eklenerek kayıt onayı istenecek, bu onay Kariyer Merkezi tarafından takip edilerek birim öğrenci işleri tarafından mezun takip modülüne kayıtları sağlanacak.
  • Öğrenci temsilcileri senatoya katılarak görüşleri alınacak.
  • Yılda en az 2 kez idari ve akademik birimlerin katılımı ile dış paydaş toplantısı yapılacak.
  • İş güvenliği ve binaların risk analizi noktasında çalışma yapılacak ( Akay Hoca).
  • Engelli web sayfası kalite süreçlerine dahil edilip Bilgi işlem daire başkanlığı tarafından bilgilendirme yapılacak.
  • Anket yönergesi değiştirilecek, kalite birimine akademik ve idari gruplara mail atma yetkisi verilecek.
  • Kalite Yönetim Sistemi yazılımı temin edilecek veya Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından yazılacak.
  • Kalite birimi tarafından Dokümantasyon ve iç tetkikler TSE hizmet belgesi bulunan hocalar tarafında gerçekleştirilecek.
  • KVKK ve ISO 27001 belgelerinin birer örnekleri ile yıl sonunda verilen KVKK eğitimleri ile ilgili belgeler kalite birimine gönderilecek.
  • KVKK Süreçleri ile ilgili Personel Daire Başkanlığı, Kalite Yönetim Birimi, Genel Sekreterlik, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı birimlerinden birer KVKK sorumlusu ile belirlenecek bir Rektör Yardımcısı Başkanlığından komisyon kurulacak.
  • KVKK sekretarya işlemleri Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından yapılacak, bu konuyla ilgili 1 personel Bilgi İşlem Daire Başkanlığına verilecek.