KALİTE KOORDİNATÖRÜ/TURİZM FAKÜLTESİ DEKANI PROF. DR. BURÇİN CEVDET ÇETİNSÖZ ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU.

• 01 Nisan, 2024

Kalite Koordinatörü/Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Burçin Cevdet ÇETİNSÖZ Öğrencilerle Buluştu. İftar programına katılan öğrencilerle, görüşmeler yapıldı. Öğrencilerle sohbet edilirken, talepleri dinlendi.

Kalite Koordinatörü/Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Burçin Cevdet ÇETİNSÖZ tarafından, öğrencilere mezun toplantılarının ve mezunlar buluşmasının yapılacağını duyuruldu. Ayrıca iş birlikleri kapsamında, Turizm sektöründe iş imkânı bulacaklarından bahsedildi. Katılımları için teşekkür edildi ve toplu fotoğraf çekimi ile program sonlandırıldı.